Kontakt
Skeehegn
Skeevej 39, 4370 St. Merløse
Tlf. 20 94 30 30
cvr: 32931901
Email: info@skeehegn.dk
 

 
Stilfulde hegn efter eget design

Med et smedejernshegn har du den smukkeste ramme om boligen, der på en fin måde sætter præg på arkitekturen.

Skeehegn sætter rammen om dit hjem med smukke smedejernsløsninger. Smedejegnshegn og smedejernsporte i galvaniseret smedejern kræver ingen vedligeholdelse og holder sig smukt i årevis.

Skeehegn har et bredt udvalg af fabriksfremstillede dobbelt porte og havelåger i standard mål.

Skeehegn tilbyder håndlavet Smedejernsporte på mål og i ønsket design, med og uden automatik.

Automatik på porte er en nem, sikker og eksklusiv løsning til smedejernsporten.

Skeehegn tilbyder monterering hos kunden, så resultatet bliver perfekt.

Herregårdssøjler fra Skeehegn er et nyt revolutionerende patenteret dansk hegnsdesign.

Herregårdssøjle blok kan anvendes mange steder som stolper til smedejernsport, havelåge, havehegn, terrassehegn, dobbelt port til indkørsel, havelåger, carporte m.m. De specialdesignede søjle blokke er hurtig og enkelt at stille op. – også for ikke-professionelle.

Skeehegn tilbyder at montere smedejernsporte eller træhegn mellem Herregårdssøjlerne.

Herregårdshegn fra Skeehegn er et nyt revolutionerende patenteret dansk hegnsdesign med Herregårdssøjler.

Mulighederne med Herregårdssøjle blok fra Skeehegn er uendelige idet søjler kan kombineres på talrige måder i højde og farve.

Anvendelsesområderne er ligeledes talrige: Dobbelt port, havehegn, smedejernsport, havelåge, terrassehegn, carport, garager,osv.

Handelsbetingelser hos Skeehegn LA TO DO IT APS Skeevej 39. 4370 St. Merløse CVR nr.: 32931901 Email: info@skeehegn.dk

Priser Hos Skeehegn er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling Skeehegn modtager betaling med MobilePay, Bankoverførsel. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Skeehegn forbeholder sig ejendomsretten til de leverede varer, indtil hele købesummen inkl. fragt er betalt. Køber forpligter sig til at holde de leverede produkter skadesfri og forsikret, indtil hele købesummen er betalt.Levering. Skeehegn er behjælpelige med pålæsning af købte vare og at finde en hjemtransport af købet hvis det ønsket, mod ekstra betaling.

Dine varer kan også sendes med Post Nord mod betaling.

OBS: For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere inden 14 dage efter du har opdaget manglen/fejlen til LA TO DO IT APS Alle udsalgsvare og hjemtaget vare, som er købt i vores fysiske butik og samt alle bestillings vare køb er uden fortrydelsesret.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:

Skeehegn Skeevej 39. 4370 St. Merløse CVR nr.: 32931901

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Skeehegn forbeholder sig ejendomsretten til de leverede varer, indtil hele købesummen inkl. fragt er betalt. Køber forpligter sig til at holde de leverede produkter skadesfri og forsikret, indtil hele købesummen er betalt.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Der gives 0 dages fuld returret på varer købt i vores butik, herefter kan den udstedes et tilgodebevis på beløbet som holder i 24 måneder Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 8 dage efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@skeehegn.dk

Annullering af godkendt tilbud, skal der betales 50 % af samlet ordre.

I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Kan købet returneres i butikken eller ønsker du at sende varen retur til os, og vi udsteder et tilgodebevis og varen sende til: Skeehegn

Skeevej 39. 4370 St. Merløse CVR nr.: 32931901

Der kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende vare indgår ikke i fortrydelsesretten:

Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller hjem taget vare. godkendte tilbuds arbejde.samt godkendt ordre på portsystemer

Varer, hvor det er blevet pakket ud af indpakningen og hvor forseglingen er brudt efter afhentningen eller leveringen

-hvis udpakningen er påbegyndt uden forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret. Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er original pakning. Du skal vedlægge en kopi af faktura.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer.

Hvis varen er udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, på et til godebevis. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet. Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Udstedes der et tilgodebevis. Vi kan tilbageholde tilgodebevis, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Skeehegn Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret. Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores butik, kan der sendes en klage til: Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning Har du en klage over et produkt, købt i vores Butik skeevej 39 4370 St. Merløse, kan der sendes en klage til: Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35 2500 Valby Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform. Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/ Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@skeehegn.dk